Uusi aukeama Design Pylsyn tarinassa

Olen tehnyt tätä työtä jo 32 vuoden ajan ja nyt on tullut aika muutokselle. Vuosi sitten luovuin jo kankaanpainannasta ja nyt olen myynyt koulun uusille nuorille omistajille. Me saimme olla täällä yli 13 työntäyteistä, antoisaa, upeaa vuotta ja jätimme tämän talon historiaan omat kädenjälkemme. Vuonna 2006 Uimaniemen kylä otti meidät avosylin vastaan ja toivomme, että myös Pynnölän koulun uudet asukkaat saavat tuntea olonsa yhtä lämpimästi tervetulleiksi. 

Design Pylsyn tarina ei lopu tähän, vaan yritykseni jatkaa toimintaansa Jyväskylästä käsin. Selkeytän tuotevalikoimaa ja hidastan arkea, koska näin pitkän yksinyrittäjän työuran tehneenä haluan vapaa-aikaa tasaisemmin eri vuodenajoille ja ennen kaikkea lisää aikaa ihanien lastenlasteni kanssa.
Olemme kiitollisia kaikille teille, jotka kävitte ateljeella ja osallistuitte järjestämiimme tapahtumiin! Teitä ja koko tätä miljöötä tulee kova ikävä, mutta olen innoissani tulossa Joutsaan pitämään pop up -kauppaa kesällä, sillä me pysymme jatkossakin kesäjoutsalaisina. 

Kevättalven viikonloppuina järjestän ateljeella muuttomyyntiä ja ilmoittelen siitä tarkemmin Facebookissa. 
Lisätietoja voi kysyä tarvittaessa minulta viestein tai puhelimitse: 0405444219

Lämpimät kiitokset meiltä kaikilta jokaisesta kohtaamisesta ateljeella näiden vuosien aikana! <3
Anu ja Risto perheineen