Tiedote 7.3.-24

Tiedote  7.3.2024 / Design Pylsy

Design Pylsy lopettaa ja tuotteet siirtyvät Ommellinen- ja Madame Rustique -yritysten tuotantoon Keskisuomalainen tekstiilialan yritys Design Pylsy juhli viime vuonna yrityksen 35-vuotisjuhlaa ja nyt on grande finalen aika.

Juhlavuoden jälkeen syntyi päätös lopettaa työt Design Pylsyn parissa.  -Nyt tuntuu, että olen valmis luopumaan tästä elämäntyöstäni, Anu sanoo.Niinpä tulevana kesänä 2024 Anu pystytt ää viimeisen kerran pop up -puodin Joutsaan Cafe Meijerinliiterin aittaan. Kevään uutuuksiin tulee vielä pellavavaatteita, mutta niiden rinnalla alkaa loppuunmyynti ja tuotannon siirtyminen toisille osaaville yrittäjille.

35. juhlavuoden mallisto Pohjolan hirvi siirtyy jyväskyläläisen yrityksen Ommellisen tuotantoon. Samoin Ommelliselle siirtyy Design Pylsyn pellavavaatteiden mallisto sekä muutama muu kestosuosikki. Ommellinen on valtakunnallisesti tunnettu yritys, jonka tiimiin kuuluu taitavia tekijöitä. Saumaton yhteistyö, laadun vaaliminen ja toisen työn kunnioittaminen ovat tärkeitä arvoja Ommellisen työyhteisössä. Design Pylsyn Pohjolan hirvi -malliston kautta Ommellinen saavuttaa uudenlaista asiakaskuntaa, pystyy tarjoamaan uusia tuotteita vanhoille asiakkailleen sekä saa työllistettyä lisää tekstiilialan osaajia Suomessa.

– Olen aina ihaillut Design Pylsyn tyylikkäitä tuotteita ja arvostan suuresti Anun pitkää kokemusta tekstiilialalta. Siksi olen erittäin otettu tästä mahdollisuudesta jatkaa osaltamme Anun elämäntyötä, toteaa Liisa Häkli, Ommellisen yrittäjä ja omistaja.

Design Pylsyn huopatuotteet ja merinovilla-asusteet siirtyvät Madame Rustiquen tuotantoon. Madame Rustique on Jyväskylän Toivolan vanhalla pihalla toimiva maalaisromanttinen sisustus- ja lahjatavarapuoti sekä -verkkokauppa. Madamen yrittäjä Jaana Timonen on koulutukseltaan tekstiilialan artenomi. Design Pylsyn tuotteet ovat kiinnostava uusi aluevaltaus ja Madame Rustiquen muuta tuotevalikoimaa tukevia.

– Olen kuullut Anun urasta tekstiilialalla jo vuosia sitten opiskellessani Wetterhoffilla. Olen etuoikeutettu saadessani jatkaa osaa Design Pylsyn tuotevalikoimasta ja tuntuu, että saan mahdollisuuden astua suuriin saappaisiin, Jaana kertoo. Design Pylsyn huopatuotteita ja merinovilla- asusteita saa jatkossa Madame Rustiquen Kellaripuodista Jyväskylän keskustasta ja heidän verkkokaupastaan.

Anu on tyytyväinen kevään aikana tehtyihin päätöksiin ja sopimuksiin Ommellisen ja Madame Rustiquen kanssa. Anu jää 36 työvuoden jälkeen ansaitulle eläkkeelle ja Design Pylsyn tyylikkäät tuotteet jatkavat osaavissa käsissä!

anu@designpylsy.fi / 0405444219